Salam Perjuangan...

By: Mohd Asri Md Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Mar-2009 13:34 Email | Share | | Bookmark
Sebuah Pengalaman..




Monday, 7-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jemputan...




Tuesday, 30-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA RAFATOPSTAR

 
 
 
View all 6 photos...







UNTUK PENERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI:
ASRI JAMIL - 012-462 9826 atau


HANTARKAN SMS : RAFA diikuti NAMA, NO.TEL dan ALAMAT ANDA
ke 012-462 9826 ASRI JAMIL



Friday, 21-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar Kejayaan

 


Thursday, 20-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
DANA SUMBANGAN MODAL INSAN

DANA SUMBANGAN MODAL INSAN: Program mengumpul modal perniagaan yang
dianjurkan oleh KUMPULAN USAHAWAN MUSLIM SDN. BHD. khas untuk membantu
mereka yang ingin mencari modal bagi menjalankan perniagaan mereka sendiri.
Untuk keterangan lanjut berkenaan program ini sila layari laman web ini:
______________________________________________________
http://www.kumpulan-usahawan-muslim.com.my/dsmi0424.html

Entah le dek... abg pun tak tahu nak cakap macam mana. Adek buka website tu dan
baca... kalau adek rasa boleh buat benda tu, buat je. Kalau tak abaikan aje. Masa abg
baca dulu pun macam tak caya le jugak... tapi kan dek... memandangkan RM30 je... abg
pejamkan mata je la. Ibarat beli pukat, lepas tu buang dalam sungai, setiap pagi tengok
mengena ikan ke tak. Kalau mengena ambik siang dan makan. Kalau tak mengena, esok
tengok lagi. Itu je... Lebih baik dari abg buat beli ROKOK... berpuluh ringgit sebulan..
ye tak...? Side-income le katakan... Biasala lah dek... doktor pun buat parttime, jual burger...
takkan kita buat MLM tak boleh buat benda lain kot... So, ikut adek la nak try ke tak...
tapikan tok guru abg kata... kalau kita tak try... mana nak tahu keputusannya...

_____________________________________________________
http://www.kumpulan-usahawan-muslim.com.my/bp-dsmi0424.html
.................................................................................................................................................
Daripada: Asri Jamil : Rahsia Sepuluh Pintu



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net